KAYMAKAM AKSOY VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU

Marmaris Kaymakamlığı; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kanalıyla iletişime geçtiği 150 vatandaşa ve ayrıca Ramazan’ın 15’ine denk gelen Dünya Yetimler Günü’nde de, 90 vatandaş ve çocuklarına iftar yemeği verdi.

KAYMAKAM AKSOY VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU

Önceki gün  Pinetapark Deluxe Hotel’de  gerçekleşen ilk yemekte; misafirleri eşi Yasemin Aksoy ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Evrim Koçlar Çağlayan’la birlikte ağırlayan Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy söz alarak; “Ramazan ayı bolluğun bereketin timsali, affetmenin kendimizi başkasının yerine koymanın, başkalarını anlayabilmenin, nefsimizi yenmenin timsalidir. Biliyoruz ki ekmeği bölüşmenin tadı, farkına varabilirsek ekmeğin tadından daha lezzetlidir. İnşallah bundan sonra sağlıkla afiyetle nice iftarlarda bayramlarda yine hep birlikte oluruz. Mübarek Ramazan ayındaki edindiğimiz bu duygusal birikimle yılın diğer 11 ayında da aynı düşüncelerle devam ederiz, ramazan ayının ışığı yılın tamamına sirayet eder.” dedi.
DÜNYA YETİMLER GÜNÜ’NDE YETİM AİLELERİNE ÖZEL İFTAR
İkinci iftar yemeğini Ramazan ayının 15. Gününe denk gelen Cumartesi günü; Dünya Yetimler Günü’nde yetim çocuklar ve ailelerine veren Marmaris Kaymakamı Aksoy, 90 kişiden oluşan misafirlerle hoş sohbet ederek, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.