Marmaris'te 23 Nisan coşkuyla kutlanacak

Marmaris ’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yarın sabah Atatürk Meydanı’ nda başlayacak. Resmi programın yanı sıra 105 Sokak’ta da kutlamalar gerçekleşecek.19 Mayıs Gençlik Meydanı ve Burunucu Macera Parkı da 23 Nisan coşkusuna ev sahipliği yapacak.

Marmaris'te 23 Nisan coşkuyla kutlanacak

Marmaris her yıl olduğu gibi bu sene de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birçok etkinlikle kutlayacak. Kutlamalar 23 Nisan Salı günü saat 09,30’da Atatürk Meydanı’nda resmi çelenk sunum töreni ile başlayacak. Saat 10,30’da Armutalan Kültür Merkezi’nde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü programıyla devam edecek. 105 Sokak’taki bayram kutlamaları da saat 11.30’da başlayacak. 23 Nisan’da Marmaris Belediyesi çocuk şenliği  19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda  Saat:13.30 ile 18.00 arasında gerçekleşecek.

Çocukların neşeyle zaman geçirecekleri adreslerden biri de Burunucu Macera Parkı olacak. Çocuklar saat 14.00 ile 18.00 arasında, kendileri için özel olarak hazırlanan programla doyasıya eğlenecek. Palyaço ve Baloncuk gösterisi, yüz boyama atölyesinin yanı sıra Bugs Bunny, Transformers Robot ve Maşa animasyonları çocuklara özel gösteriler sergileyecek.  Bayram dolayısıyla 23 Nisan Salı günü, Burunucu Macera Parkı'nın giriş ücreti olan 2.5 TL de vatandaşlardan alınmayacak.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.