ŞERBET-İ DİLRUBA İLE MARMARİS’TEN TÜRKİYE’YE AÇILACAK

Kendi işyerinde küçüklüğünde rahmetli anneannesinin tarifi ile şerbet üretimi yapan işletmeci Özlem Arıkan,

ŞERBET-İ DİLRUBA İLE MARMARİS’TEN TÜRKİYE’YE AÇILACAK

Kendi işyerinde küçüklüğünde rahmetli anneannesinin tarifi ile şerbet üretimi yapan işletmeci Özlem Arıkan, kendi el yapı ürettiği şerbetin tüketimini arttırtmak için kolları sıvadı. Kendi işyerinde ürettiği ve müşterilerinin beğenerek tükettiği ürünü şimdide e ticaret üzerinden tüm Türkiye’ye ürün göndermeyi hedefliyor


Marmaris’te yaptığı leziz yemekleri ve aparatif ürünleri ile dikkat çeken girişimci Escobar Cafe işletmecisi Özlem Arıkan, adını Şerbet-i Dilruba koyduğu şerbeti ilk olarak kendi işyerinde müşterilerini sunuyor. Arıkan, müşterilerinden ve çevresinden gelen olumlu talepler doğrultusunda küçüklüğünde anneannesinden öğrendiği bu şerbetin patentini alıyor.
Üretim çıtasını yükseltmeye karar veren Arıkan, Şerbet-i Dilruba’yı tüm Türkiye’ye e-satış yöntemi ile ulaştırmak için kolları sıvadı. Arıkan, ayrıca Şerbet-i Dilruba’nın içerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmadığını ve hiçbir şekilde şeker kullanılmadığını belirtiyor. Şerbetin şekerini ise kullandığı ürünlerden aldığını ve içenlerin hayret ettiğini söyledi.

Ürettiği şerbet ile marka olma yolunda ilerleyen Özlem Arıkan, “ Çocukluğumdan gelen bu tadı kafemizde üretmeye karar verdik. Biz çocukluğumuzda bu tatlarla büyüdük. Bizi rahmetli anneannem büyüttü. Sürekli bize bu şerbetten yapardı. Ben ondan öğrendim. Bu tadın gizli kalmasından ziyade herkesin bunu tatmasını istedim. Gelen müşterilerimize kahvelerinin yanında ikramlarda bulunuyoruz ve çok beğeniyorlar. Şimdi bunu sadece Marmaris’te değil tüm Türkiye’ye göndermek istiyorum. Hürrem Sultan, 41 baharat Osmanlı Şerbeti, gelincik,menekşe, ballı sirke, hibiscus şerbeti ve ayriyeten kendi adımıza patentini aldığımız ve tarfini gizli tuttuğumuz Şerbet-i Dilruba var” dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.